dulu Ipad.. sekarang Ipad 2 pulak..

6:29 PM

sticky post..

As Salam..~!!

masa blogwalking tadi...jalan-jalan kat blog Denai Hati...

tertarik dengan salah satu entry Bro Ilham a.k.a tuan blog Denai Hati .

pasal Ipad 2...bakal dilancarkan tak lama je lagi...
 
pada 2 March 2011.. lagi beberapa hari je ..

aku hanya mampu tengok jelah..nak beli jauh sekali..Ipad pon tak terbeli lagi..

tapi kalau ada yang nak bagi FREE... lebih besar daripada tapak tangan aku tadahkan...

dengar citer, Ipad 2 nanti lagi ringan dan lagi banyak fungsi yang menarik..


Berikut ini adalah mungkin spesifikasi iPad 2:
  • Dual-camera, depan dan belakang sesuai untuk Facetime iaitu video call.
  • Port USB untuk mempermudah download film, dokumen, dan foto
  • Slot kad SD untuk menyokong internal memori
  • Menyokong dua jaringan sekaligus, GSM dan CDMA
  • Lebih tipis dan ringan dari iPad.
  • Layar sebesar 7 inci.
  • Dengan processor yang lebih laju (khabar angin mengatakan Dual Core) lebih banyak apps yang canggih dapat dihasilkan.
info credit to: Denai Hati


 iPad 2
image daripada google...

tapi kan...
ada peluang utk korang dapat Ipad 2 secara PERCUMA..
Denai Hati ada menganjurkan satu contest dan hadiah utama adalah Ipad 2..
so, jangan lepaskan peluang yang menarik nie...

nak join contest tersebut-----> http://denaihati.com..


p/s: aku tak cukup syarat utama..
kalau tak, dah lama join...

gudluck kpd yang dah join~!!


klik...klik...
 

You Might Also Like

27 kata-kata yang comel~

  1. salam


    beshnya hadiah tu, nak p terjah la sat.

    ReplyDelete
  2. @sissyira: wasalam..tu la..mmg mnarik..g la jenguk..~

    ReplyDelete
  3. bila lah agaknya dapat memiliki ipad ni...huhhu

    ReplyDelete
  4. Wa..bila tgk i pad tu-mcm nak nyanyi ice ice baby!

    ReplyDelete
  5. @PutRee SeJiNjaNg: ntah la..hehe..~

    ReplyDelete
  6. macam menarik kan.. syoknyaa.. Nadh nak jugak~~ ;))

    ReplyDelete
  7. wah best nyer..tapi mesti setahun jugak tu

    ReplyDelete
  8. sis xlayak masuk contest tu...sedeyy..huhuh

    ReplyDelete
  9. KLO DPT MILIKI BENDA ALAH TU...SYORGA WOOO..HEHE

    ReplyDelete
  10. bestnye la kalo dapat ipad huhu nak gak

    ReplyDelete
  11. tak pernah lagi pegang barang apple..harap suatu hari nanti dapat ada satu walaupun seketul ipod shuffle ehehe

    - Fitrihadi.com -

    ReplyDelete
  12. dah tengok iklan die.. nipis giler

    ReplyDelete
  13. bestnye.....tanak belanje ke?hehehh.. ;p

    ReplyDelete
  14. sy xmao ipad... sy mao iphoneeeeeeee

    ReplyDelete
  15. tak berapa nak kisah sangat pasal ipad.haha.esokesok da ada ipad 3 pula?ngaa.

    ReplyDelete
  16. good luck ya!

    IsyaAllah boleh berjaya jika dilakukan dgn bersungguh-sungguh.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..