Dashboard BerMASALAH~

12:23 PM



As Salam..~!

kenapa la dengan Dashboard nie??

kosong je...
takde pape...

buka-buka je jadi camnie...

dah banyak kali dah...
bukan sekali...

bila jadi camnie...bila REFRESH page boleh jadi OK balik...

tapi, tadi bila REFRESH page sama je..
still kosong...

dengan ayat..:~

You are not currently following any blogs.Use the "add" button below to enter blogs you'd like to follow in your Reading List. Learn more..

macam mana nak buat nie?? 

klik...klik...

You Might Also Like

10 kata-kata yang comel~

  1. sama la.... ika pon kena cm ni sekarang... takut blog yang kita follow tu hilang kee... atau tersalah set setting kee.... eemmmm

    ReplyDelete
  2. @ika: rsanya bkn slh setting..mmg blogger.com nye prob kot..ntah la..~susah je nk tgk blog updates..huhu~

    ReplyDelete
  3. mika pun pnh alami prob yg sama cm ni..tp dah slu jd cm tu..cm dah biasa je...

    ReplyDelete
  4. nasib baik akak tak pernah facing this type of error...hiksss

    ReplyDelete
  5. @zacky: pelik eh? msti x penah jd cmnie kan..

    ReplyDelete
  6. @mika: tu la kan..lme2 dah biasa jdnye...

    ReplyDelete
  7. @kak zie: nsib baik..klau x, msti geram..xleh nk tgk blog updates blog yg kte follow..

    ReplyDelete
  8. Ada network problem kot sis....Sabo ye...Jangan campak plak komputer tuuu...Ekekekeke

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..