dah REMOVE ape yg patut~

7:45 AM

 


As Salam..~!!

 
semalam kan aku ada wat entry pasal POPUP yg ada kat blog aku kan...


ada yg cakap takde POPUP...

klik utk tumbesaran yg sihat..



dan ada yg cakap ade...

klik utk tumbesaran yg sihat..


aku rasa maybe sebab setting kot..

ada yg setting kat internet browser diorang utk block any popup window..

dan ada yg tak kot...

tu yg jadi camnie...


betol tak??


so,aku dah REMOVE satu widget yg ada kat blog aku nie..

sbg langkah pencegahan...hehe..~

cuba teka yg mne satu????

haha..takpelah..mesti korang malas nak teka...

nie haa..widget yg aku dah REMOVE...

Google Page Rank~


aku rasa nie salah satu penyebab POPUP muncul kat blog aku..

so,aku dah delete..

kalau ada lagi POPUP kat blog aku...

gitau ye...maybe ada lagi widget yg aku patut REMOVE..

Thanks ye kpd yg sudi bagi komen kat entry POPUP tu..

sayang korang sume~!!http://www.emocutez.com



klik...klik...
 

You Might Also Like

9 kata-kata yang comel~

  1. yong oke je..xde masalah bila dtg sni :)

    ReplyDelete
  2. ok..skang dah tak de g iklan tu..eh..wan tulis ikan lak kan dalam entri B4 nie..ahaha..mane de pop up ikan..pop up iklan..widget yg macam tu memang biasa dia orang selitkan iklan kat blog kita...ehhehe..bila kita terklik kat page akan kluarlah iklan pop up tu..bukan ikan tapi iklan..eheheh

    ReplyDelete
  3. mesti pngkan..sebab ada yang ckp ada..dan ada yang ckp x dak hehe
    rasa2 fatin xdak kowt :D

    ReplyDelete
  4. @yong:bgus ar camtu..dtg slalu tau yong..hehe~

    ReplyDelete
  5. @wan_hazel: ooh,iklan ke..igtkan iklan yg ad gmbr ikan..sbb syu penah nmpak..tu yg syu igtkan ikan..hehe..tu la,nsib baik dah xde dah..

    ReplyDelete
  6. @gksb:aah,tu la..ikut setting diorg...~

    ReplyDelete
  7. @atin:aah,tu la..pning gak..nsib baik atin buka pon xdak..~

    ReplyDelete
  8. mungkin la kot kan. zanna dh block..ehehe :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..