Daftar MILKADEAL~

8:57 PM




As Salam..~!!

tadi aku nampak satu iklan menarik kat blog aku..

pastu aku klik la...

nie ha iklannya..

MILKADEAL....

bes kan??

ada 44% diskaun..

jimat rm7.70...

aku bajet nak beli voucher nie la..

tapi, before tu, kena daftar dulu..

so, aku daftar la..

simple gler..

just letak emel ngan password...

so, kalau korang nak daftar jugak...

mana tau nanti maybe ada iklan yang korang akan tertarik ke...

baik daftar siap-siap kan...

klik -----> SINI   utk daftar...
 
then,ikut cara macam kat bawah...



 mula-mula tengok gambar nie..
ikut sebijik macam dalam gambar tu...


lepas tu ikut gambar kat bawah pulak....
 DONE~!!

tapi..kalau sape yang dah daftar dan berminat nak beli voucher 1901 tu,

klik je ----> SINI ..

tapi voucher nie boleh digunakan bermula 7 March nie hingga 7 April nanti..

sebulan lamanya...

boleh la cari masa nanti nak gi KLCC..

sebab voucher nie valid kat KLCC je..

nasib baik dekat..

aku dah ajak Azie, dia ON je..

nanti nak ajak Fatin pulak...

yeeehaaaa~!


klik...klik...
 

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. murah nye..terliur pulak tu tgk hot dog tu.tapi very bad. KLCC xde kat trg ni...sobsob

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..