blog aku banyak POPUP ke??

11:57 PM



As Salam..~!!

entry nie lebih kpd pertanyaan ye..

macam tajuk kat atas tu...aku nak tanya...

bila korang masuk blog nie ada banyak POPUP ke yg muncul??

sebelum nie aku tak penah la pulak tau..aku baru je tau tadi...

sebab bila aku buka blog aku, takde la pulak muncul POPUP tu...

so,aku agak terkejut bila tengok kat SHOUTBOX aku ...



klik utk tumbesaran yg SIHAT...

pnuemedic tinggalkan mesej kat shoutbox aku...

katanya banyak POPUP kat blog aku...

so,aku nak tanya korang la..

kalau ada,kan...tau tak benda ape yg menyebabkan  

POPUP tu dan camne nak REMOVE??

tolong bagi respon ye...

tQ bebanyak..~


 klik...klik...
 

You Might Also Like

15 kata-kata yang comel~

  1. eh!! iyer ke..so far zanna x de plak.. okey jer x de kuar pe2 pun..huhu~~

    ReplyDelete
  2. assalammualaikum...

    xde pe2 pun popup...dari sejak jadi follower...smpai skrg..xde pun pop up...mgkin dia maksudkan ads kut...

    ReplyDelete
  3. tahu xper, buke2 blog nie, pop up byk giler kuar...hmmm, ntah la, selalu widget widgeo yg kuarkan byk popup tu..huhu

    ReplyDelete
  4. memang ade pop up..pop up ikan..so kene buang gadget yg tak ok k..wan rasa tu akibat dari page rank gadget tu..

    ReplyDelete
  5. tataw plak cara remove popup..huu tapi ceq masuk ok je selalu :)

    ReplyDelete
  6. @zanna: xde ek..OK la klau camtu..thanks ye..~

    ReplyDelete
  7. @zuneta: wasalam..ooh,xde jgk.nsib baik..tQ ya..~

    ReplyDelete
  8. @Wan_hazel: ooh...wan ada pulak..nk kna remove la widget tu nnti..thanks ye..~

    ReplyDelete
  9. @anip: Okeh,nnti syu remove ape yg ptut ye..~

    ReplyDelete
  10. @tomato: ooh..bgus ar camtu..
    mybe stgh org je kot yg ada..mybe sbb x block popup window kot..~

    ReplyDelete
  11. salam syuhada,

    saya sekali tekan...

    ada 2 pop up.

    =)

    ReplyDelete
  12. @yatie:wah..byknye..2 skali..ok,nnti syu try buang ape yg ptut ek..~

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..