akhirnya dashboard dah OK~

4:41 PM



As Salam..~!!

selamat petang semua~!!

aku baru je bangun tido...

memang bes gler dapat tido petang..

so,sesape yg x dpt tido petang tu, jgn jeles ea..hehe...

sebenarnya..aku nak cakap...

dashboard aku dah OK semula...

tadi kan aku ada cakap Dashboard BerMASALAH~..

so,skang Alhamdulillah dah OK semula...
penat je dok REFRESH banyak kali tadi..tapi tak jadi2 jugak...

last-last aku amik keputusan utk off9...

dan tup tup buka laptop tadi dan on9...

dah leh buka DASHBOARD yg ada blog updates sekali..

hepiii...

tapi...bukan aku je yg jadi camnie...

ramai gak yg DASHBOARD nye jadi camnie rupanya..




dan


 
Mika Fasha pon kena jugak...


maybe diorang pon dah OK agaknya...

 kan?



klik...klik...
 

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. haaa,dashboard meaw pon prob jugak . tak leyh nak nengok post update,huhuhuhu....

    ReplyDelete
  2. yong pon jd cmtu jugakk..biar jela..mls pk hehhee

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..