thanks cute mum~

12:59 AM



Salam..~!!

Alhamdulillah...rezeki lagi..

thanks dekat cute mum sebab anjurkan teka-teki hari tu..

semuanya sebanyak 4 teka-teki.. 

walaupon tak dapat point penuh..still dapat jugak hadiah..

kalau betul dapat 1 point.

tapi teka teki terakhir ada 2 point.

point penuh 5.. tapi syu dapat 4 point  je..

nasib baik dapat jugak hadiah..

dan tahniah utk 4 org pemenang yg lain..

diorg pon dapat 4 point jugak..

nak tau pemenang yg len..klik ----->  Tahniah !! Anda juga pemenangnya....

atau tengok je sini..



hadiah??

ada 5 pilihan hadiah..

2 Helai Tudung Bawal


3 FM dari Indonesia..


syu pilih tudung bawal kaler purple/pink tu..

thanks again Cute MuM sebab sudi nak kasi hadiah nie kat syu..

jom lah terjah blog Cute MuM...~



*rezeki kesembilan  di bulan januari..~


You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

  1. salam

    tahniah yea :D

    ziarah rakan yang saya follow :D

    ReplyDelete
  2. tahniah syu! wahh bestnye hadiah ;)

    ReplyDelete
  3. waaahhh... congrates... comel tudung tu... cantik~

    ReplyDelete
  4. Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  5. tahniah..
    saja2 jer tak bagi tahu awal2 ada hadiah untuk 4 point tue..
    tq support blog cute mum..

    klik HB!

    ReplyDelete
  6. tahniah,,btw,,yg hadiah 3FM dr indo tu banyak sangat kat padang ni =)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..