makan2 di station kopitiam

10:22 AM



Salam..~!!

nie adalah sambungan daripada ---> lepak jap..~..

lepas stay kat Plaza Rah hampir 5 jam..

barulah PBL Azie tu abis..lepas tu kitorang pon bertolak la ke TS..

naik Monorel je..berhenti kat stesen Imbi...

kitorang gi bertiga..aku,azie dgn faten..

sampai je TS..terus shopping..sampai ke Magrib..

lepas Solat Magrib..apa lagi..terus gi makan..

mula-mula tak tau nak makan kat mana...aku  nak makan kat Station Kopitiam je..

dah lama  x makan kat situ..tapi Azie nak makan kat Food Court kat tgkat bape ntah..tak ingat..

Fatin pulak neutral..tak kisah nak makan kat mana-mana pon..

last-last makan jgk kat Station Kopitiam..yippie~!!

jom layan makanan kat bawah:~

Thai Style Fried Rice..
yg nie Fatin punya..




satu set sekali ngan air nie..


Beef Fried Rice
yang nie lak Azie yg punya makanan..

dan air..
 


aku punya kat bawah nie..

sama macam fatin jgk..amik set..so,air macam kat atas tadi..

makanan dia boleh tahan la..
tapi layanan agak tak leh tahan..
cam nak marah je layan org..
macam tak ikhlas sgt..
sakit hati..

dah la tunggu Fries lama giler..
sampai dah abis makan baru lah siap..



okeh..dah puas tengok gambar makanan tu?

jom  makan~!!


makan~!!


jom~!!


yummy...yummy..


kenyang,Alhamdulillah...

You Might Also Like

10 kata-kata yang comel~

  1. Yang ada udang dua ekor dok berenang tu, nasi goreng hong kong ye?

    ReplyDelete
  2. @nuraz:xdelah..
    yg tu kuey teow cantonese seafood..
    pjg gler nme dia..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..yg atas tue nasik goreng ape???
    sy folo blog ini

    ReplyDelete
  4. @e.d.y: lapar?apalagi..jom la mkn..byk mknan kat ats tu..~

    ReplyDelete
  5. @sahromnasrudin:wasalam..yg atas skali tu ke? Thai Style Fried Rice..

    ReplyDelete
  6. ktiow cantonese tu menusuk kalbu hocaaay!

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..