Macam mana nie??

8:36 PM



 Salam..~!!

Korang dah beli tiket balik kampong belom?
Next week dah stat cuti raya Cina..mesti ramai gler yg nak balik kampong masing-masing..
Kang lambat beli tiket nanti habis pulak..
Jadi macam aku..tiket tak beli lagi..tadi suruh Mar tolong belikan tiket..
Tapi dah takde tiket bas hari jumaat..sabtu ada la..tapi petang..
so,aku cakap tak pyh beli lagi la..nanti aku try cari tiket bas lain..tadi Mar gi tengok kat Pekeliling..
so,tak banyak sgt ar choice tiket bas yg ada..
so,aku tunggu dulu la..
ingat nak tengok kat Hentian Duta pulak..


tapi..rasa-rasa ada lagi ke tak ar tiket?? Huhu..
Tak balik umah la aku cuti nie..cuti kat kolej je la kot..



Tapi…tapi…
Nasib baik..ada kawan aku yg balik naik keta nnti..
So,apalagi..boleh tumpang la..
Alhamdulillah..nasib baik..
Tak sanggup nak cuti seminggu kat kolej sorg2..
Tapi..yg mne rumah jauh,mcm sabah ngn Sarawak tu..
Memang tak balik la..
Aku ada 2 org kwn yg duduk Sabah…
Jimah dgn Bell..so,diorg cuti kat KL jelah..
Tak dapat balik kampong..sebab cuti seminggu..
Macam tak berbaloi je balik..
Maklumlah,harga tiket sgt mahal..
Kalau aku pon, mmg x balik kot…

so,kepada Jimah dan Bell..
jgn sedih-sedih ye tak dapat balik rumah..
tak lama je lagi nak cuti semester..
nanti cuti sem baru la balik ye..
chayok2~!!



yeay~! yeay~!
balik rumah..



You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. BALIKLAH...UR FAMILI MESTI RINDU NA JUMPE.. =) SLMT BERCUTI...

    ReplyDelete
  2. kesian awak ye.... nasib ade yg nak tumpang kan.. saya x payah beli tiket... rempit je naik moto blk umah... hehehehe....


    nota kaki: jom ke blog saya dan vote sy tuk contest BFF..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..