Jana Pasif Income dengan HeartBeat.my

3:31 PM

Salam..~!!

skang nie popular lak dengan
heartbeat.my..
apa tu heartbeat.my???



 We provide personalized & unique gifts such as T-shirts, mugs, puzzles and so on that printed with your photos and special wording on it.

There are no minimums quantity. It is suitable for all gift-giving occasions such as birthday, wedding, graduation, anniversary ...

We also provide bulk T-shirts printing, trophies, banners, promotional items, corporate gifts etc.
so,kat sini korang boleh order cenderahati dan korang boleh reka sendiri cenderahati yg korang nak.. 
 

aku dah lama join sebenarnya..

tapi malas nak war-warkan..

tapi bila tengok ramai yg tengah promote..

aku pon nak tumpang promote jugak la..

kalau korang nak join...

senang je..klik
sini  atau banner kat bawah tu..



okeh...

lepas tu..

ikut je step kat bwh...

FYI.. setiap klik akan dapat Rm 0.04 sen..

tapi jadi la tu...sikit-sikit lama-lama jadi bukit..

dan yg bes sekali...
heartbeat.my takkan ganggu status GLITTERATI nuffnang kita..

sikit pon tak..tu yang besnya...
okeh..
dah klik  belum?
bila dah klik...
akan muncul page nie..


klik je macam kat dalam gambar..

lepas dah klik..
then..

isikan sume maklumat yg diperlukan..
lepas dah siap..
klik CONTINUE..

lepas dah habis daftar..

LOGIN..

klik macam gambar di bawah..
klik GET A CODE
untuk amik code dan letak kat blog...



ada banyak jenis code yang ada..

pilih yg mane anda suka..


dan paste kat blog..

SIAP~!!
senang je kan??

kalau tak paham..

boleh send emel kat syu...


selamat mencuba...

tak rugi pon...


You Might Also Like

30 kata-kata yang comel~

  1. ekeke akk pun dah laamaa tp income sikit jer baik tumpukan pada churp2 kot!

    ReplyDelete
  2. @kak bee: syu nye churp2 lgsung x de nilai lg..hehe~

    ReplyDelete
  3. @kak bee: syu nye churp2 lgsung x de nilai lg..hehe~

    ReplyDelete
  4. AKAK DR DULU NK JOIN BENDA ALAH NIH. TP ASYIK XDE MASE JEK NK JOIN..HUHU

    ReplyDelete
  5. menarik gak.. tapi kan.. dah banyak join.. tak larat dah nak layan

    ReplyDelete
  6. kak sya pun join...saje je sbb tgk cantik je banner dia... ;-)

    ReplyDelete
  7. @kak zie: xpe kak zie..senang je nak join..nnti join lah ye..~

    ReplyDelete
  8. @mira_nas: ooh..tu la..byk sgt,nnti x trlayan plak..~

    ReplyDelete
  9. @kak sya: aah..btol tu..comel je banner HB nie..

    ReplyDelete
  10. @karipapsayur: aah..dah agk lama ar HB nie..tp bru2 nie je yg jd bnda bru..~

    ReplyDelete
  11. dah join .. tapi baru bunag kod dia.. nnti nak pasang balik .. hehe :P

    ReplyDelete
  12. hany lak dah tgk kt byk belog, tp mls nk buat, bila dah create, malas nk letak...huhu tp br je la letak nye ha

    ReplyDelete
  13. ada tutorial..bestnya,nnti bila nak daftar hb leh refer n3 ni..
    tq singgah blog sy:)

    ReplyDelete
  14. dah lame dah join .. tapi baru2 ni buang kod tu .. hu nnti lah pasang balik..huu

    ReplyDelete
  15. jom join contest akk ni

    http://www.puanbee.com/2011/02/contest-tangkap-leleh-anjuran.html

    ReplyDelete
  16. banyak nye cara bak dapat duit skrang nie..

    ReplyDelete
  17. nice la entry... terbaek.. anyway.. mari la join GA first dari saya... hope u will join this... really hoping..

    http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/02/give-away-dari-magrib.html

    ReplyDelete
  18. dh daftar, tp mmg pasif sgt la...huhhuhu

    ReplyDelete
  19. haihh, advertising lagi. lepas kena dengan nuff, putus harapan lak rasa. haha.

    ReplyDelete
  20. baru dftr HB.then tak tau cmne nak amek code dia.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..