EXAm..Exam..dan Exam lagi..

10:24 PM



Salam..~!

agak lambat aku update blog hari nie..

maybe sebab isnin aku ada exam lagi kot..

yelah sangat..padahal asyik tido + online je sepanjang masa...

Isnin ada End Of Module (EME) lagi..

Modul kali nie pasal Endocrine pulak..

 endocrine glands..
(rembeskan pelbagai hormon2..)

bulan lepas pasal GIT...

dan result utk Modul GIT tu pon dah keluar..

resultnye...sangattttttttttttt...FRUSTRATED..mengecewakan sgt2...

tapi nak buat macam mane..salah aku jugak..aku yang tak study btol2...

asyik main2 jer...bilelah nak insaf nie..

dah lah next SEM akan masuk Clinical Year (Tahun Klinikal) pulak..(InsyaAllah)..

kalau LULUS utk SEM 4 (sem nie lah maksudnye)...

doakan aku ye kawan2...

doa korang sgt2lah diharapkan..

Isnin nie..semoga aku dapat buat yg terbaik..InsyaAllah...


p/s:adoooiii..byknye hormon yg perlu dihafal..dan drugs utk setiap disease lagi...
chayok2~!!!



credits: google...

You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. takpe..exam dulu.. dah habis exam baru berblog..

    ReplyDelete
  2. ehemmm..hari ni takde menang apa2 ke mek syu..hahahahaha

    ReplyDelete
  3. Anda ditag didalam entri ini : http://www.myvitrd.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. @Myvitrd:tu la..exam lg pnting...

    ReplyDelete
  5. @bell:aah..xde..huhu..ko bglah ak pape arini..cmne ngn iterview??ok?

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..