Akhirnya...BE muncul kembali...~

10:47 AM



Salam..~!

wah..hepinye aku...

BE (Buffered Earning) dah ada kembali...

setelah beberapa bulan takde BE kat blog aku...akhirnya Encik Nuffnang bermurah hati nak bagi aku BE baru..

nielah 1st BE aku utk tahun nie...

Bizzy Body RM1 Deal


baru ciput je dapat.jadi la tu..

semoga menetap lama ye kat sini...hee~

thanks NUFFNANG~!!




You Might Also Like

12 kata-kata yang comel~

  1. tahniah syu. miza dah lama tak dapat BE :(

    ReplyDelete
  2. @miza: tu la..syu pon dh lme x dpt..akhirnya dpt jgk..thanks..~

    ReplyDelete
  3. wahh best nyer. akak nyer BE utk tahun nih lom lg ade. tp BE yg colgate tuh...still jalan..hikss

    ReplyDelete
  4. tahniah dapat BE.. me punya dah jadi ME dah.. tak tahulah Nuff baik hati lagi tak nak bagi..

    ReplyDelete
  5. beshhhhhhhhhhhhh
    dni dapat satu je :D

    ReplyDelete
  6. @kak zie: okeh ar tu kak zie..still bjalan lg BE tu..msti dah byk kan?hehe

    ReplyDelete
  7. @cute_mum:insyaAllah..x lama lg dpt ar tu..syu pon dah lma x dpt..akhirnya,dpt jgk..

    ReplyDelete
  8. @dni: tu la..sme ngn syu..dpt 1 jgk..

    ReplyDelete
  9. wahhhh bagus syu....tahniah.... apapun hope tahun ni akak dpt be banyak2...hahahah cam tamak plak kan....ahhahaha

    ReplyDelete
  10. azmi skrg dah tak de be yg run..kosong..bila la nak dpt lagi

    ReplyDelete
  11. Beshhhh... harap2 thn ni Nuffnang bermurah hati bg kita bnyk2 BE yeh Syu XD Tahniah!

    ReplyDelete
  12. wahhh... bestnyer syu dpt BE...huhuhu

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..