WATCH RAPUNZEL ONLINE

3:35 PM

Salam..~!!!


ada sesape yang nak tengok Rapunzel 2010 secara on9??


aku ada terjumpa satu laman web nie...


boleh tahan la kualiti video tu..


nak tengok tak??


kalau nak..


korang klik je link kat bawah....






terus akan ke video Rapunzel tu..


sape yg dah tgk???
bes tak..

aku nak tengok petang nie kot..



       

You Might Also Like

10 kata-kata yang comel~

  1. daaaaa....seyes,mmg best.....eheheh..comei2 animation die tu taaaau.....xrugi tgk..heheheh.....suke sgt2...hhehe

    ReplyDelete
  2. EEE..NAK TGK SECARA ON9 GAK AH. KAT CTUE LEH DOWNLOAD X EK. SO THAT LEH TGK KAT UMAH KARANG...KEHKEHKEH :p

    ReplyDelete
  3. @tin: ye ke? nie yg x sbr nak tgk nie..da dh downld citer nie..nk tggu kwn da sbb nk tgk sme2..hehe~

    ReplyDelete
  4. dah tengok kemarin, memang best,cute n cantik..rase cam nak p c2 je.

    jom join GA

    ReplyDelete
  5. @izyanty: syu dah join..tp kat blog contest syu la..

    x sbr la plak nk tgk..hehe~

    ReplyDelete
  6. @kak zie: tgk jgn tak tgk..erm..bleh je downld rsanye..kak zie try tgk dlu..

    ReplyDelete
  7. laaa nak tgk jugakKKKKKK!

    eh syu..thanks ek slalu je dtg blog yong :)

    ReplyDelete
  8. weee...

    weeda dah tengok semalam cite ni..ni nak tgk skali agi..ngee~

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..