Thanks kak sya..

12:04 PM

Salam..~!


aku nak ucapkan banyak2 tima kasih dekat kak sya..


sebab sudi buatkan header dan watermark kat blog aku nie..

 bukan kena bayar tau..tapi FREE...

baik kan kak sya..


watermark nye aku dah start guna semalam...


perasan tak??


kat n3 yang hanya penuh dengan gambar nie..


header aku tak guna lagi..


sebab aku rasa macam tak sesuai dengan template nie..


aku tak try la pulak...


kalau aku ada masa + rajin...aku try la kot..


last but not least, thanks again kak sya ..

jomlah terjah blog kak sya...



kot-kot korang pon boleh dapat jugak watermark ngan header for FREE...

haa..nielah header ngan watermark 
yg kak sya buat utk aku..




header...




watermark...
thanks~!






You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. woahhh dpt free ;o
    bgus2

    watermark guna utk apa eh? o.O
    beza ngn header eh?

    ReplyDelete
  2. @raji: erm..watermark tu mcm logo kte la lbih krg..tempek kat gmbr kte...~

    ReplyDelete
  3. cantiknya my auntie tolong buatkan header.akak ni juga yang belum request kat auntie mila tu.

    ReplyDelete
  4. @jieda: ooh..auntie akak ke?apalagi..request la skang..hehe~

    ReplyDelete
  5. syu...tq yea..rajin syu wat entry... ;-)

    ReplyDelete
  6. wow best2.. tp knpe xguna lg header bru tu ?

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..