tak sempat update,busy

11:18 PM



Salam..~!!

hari nie memang aku langsung tak sempat nak update ape2...
dari pagi sampai ke malam ada program..

sebab AMSEP dari Philipines dah sampai..

so,hari nie aku bawak diorg jln2 pusing KL..

byk tmpat jgk yg kitorg gi..

tmpat yg aku tak penah pergi jgk..1st time aku g hari nie..

nanti kalau rajin aku citer..

dan letak gambar byk2..

skang nie penat sgt2..

dan perlu study utk exam isnin nie..

sehari je tinggal utk aku study...

padahal byk lagi yang tak cover..huhu...

insyaAllah,sempat..

sebenarnya tu bkn Final Exam..

aku dah stat sem baru dah pon..

tu exam setiap modul...satu modul sebulan..

means that setiap bulan aku akan ada exam la..

okehlah..tak mau merapu dah..

nak tido dulu..esok nak bangun awal,STUDY..http://www.emocutez.com

maybe aku tak smpt nk BW weekend nie..http://www.emocutez.com

kalau aku dah FREE nanti..

insyaAllah,aku BW ke blog korang ye...

nitezZzzZZz~!!http://www.emocutez.com

p/s: walaupon letih..tapi bes sangat...tak sabar nak upload gambar ltak dlm blog..sbg kenangan ak di msa tua nnti..heeee~

AMSEP(Asian Medical Student Exchange Program)
maksudnya diorg dtg sni slama smiggu...
lawat2 UKM dan jalan2 kat tmpt mnarik kat M'sia..
Medical Student UKM yg handle program nie..

memang bes~!

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. xpe sayangg...later2 la blogging. buat yg penting dulu ea :)

    ReplyDelete
  2. Sboknye adik kita sorang niey...Apa2pun, jgn lupa jaga diri bbaik...dun overwork u'rself kay!

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..