PBL 3

12:44 AM

Salam..~!!

aku just nak citer pasal PBL aku je..

hari nie ada 1st session utk PBL 3 dan PBL 4..

dua jam je..

sejam utk 1 PBL..

sebab minggu lepas kitorang tak wat PBL..

so, postpone sampai hari nie la..

dan gabung 2-2 PBL..

kalau nak wat satu satu susah pulak..

takde masa..(bajet busy je)..

bukan aku la yang takde masa..tapi Dr..masa itu kan Emas..

Ok lah Dr.Pbl kali nie..

tak banyak sangat tanya..

tapi banyak gler learning issues kot..

so,aku kena wat awal2 la..

sebab hari jumaat nie dah ada 2nd session utk PBL 3..

PBL 3 kali nie bertajuk 'ALIEN INVASION'...

30 year old Man..Bangladesh..

dia terkena jangkitan Parasite.. helminth..

senang citer dia kena jangkitan Trichuris Trichuria ataupon Whipworm..

 nie la rupa helminth yang menyerang intestine...

oklah..
nak sambung buat PBL..




Salam..~...






You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..