packing barang~

12:40 PM




Salam..~!!

aku baru je abis mengemas barang utk ke Pantai Morib japgi..

penat jugak packing barang nie ye...

jap lagi akan bertolak dari UKM KL (KTSN) dalam pukul 2.15pm..

dengar kata dari sini ke sana memakan masa selama 45 minit...kejap je la kan..

so,sampai sana lebih kurang dalam pukul 3pm la kan..

sampai2 je insyaAllah akan terus check in..

lepas tu akan ada raptai perasmian...kiranya hari nie takde pape program la..

esok dan ahad memang full..setiap org dah dibahagikan dengan tugas masing2...

aku di bawah subprogram Gerai Karnival Jom Sihat...

kena jaga bahagian anatomy ngan pameran...hope semuanya berjalan lancar lah ye..

nak kena study sikit pasal anatomy nie..dah ingat2 lupa...nanti kalau org tanya..

tak tau jawab pulak..

so,selama hampir 3 hari aku akan berjauhan dengan laptop aku..

mesti aku akan rindu sgt2 ngan laptop aku..huhu...


p/s: Alhamdulillah,kenyang..baru je lepas makan...



You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..