memang bes~!!!

10:52 PM

Salam..~!!

baru je lepas habis tengok episod 7 Secret Garden..




memang bes gler la..

serius,bes~!

asyik gelak je..

memang lucu..

1st time tengok Hyun Bin berlakon macam tu..

sebelum nie watak dia dalam drama Korea yang lain tipikal je..

cool,handsome,serius..

Tapi dalam drama Secret Garden nie...

memang lain dari yang lain..

pendek kata..memang bes~!!

so,jom la tengok kawan2..

tak rugi..

tak sabar nak tunggu episod 8 pulak..

kat Dramacrazy dah ada..

tapi yang Raw jelah..mane nak paham..kena belajar bahasa Korea dululah..

cepat2 lah letak Subtitles, wahai Dramacrazy..

tak sabar dah nak tengok..





You Might Also Like

13 kata-kata yang comel~

  1. Yepppp.. Giler punye best cite dia.. Lain dari yang lain..

    ReplyDelete
  2. die hard fan korea eh? hehe :)

    ReplyDelete
  3. alaaa syuee nak tengokkkk :(((
    gamba tu cam you're beautiful jek hehe

    ReplyDelete
  4. aku musykil, adakah comment aku telah dihantar ? :/

    ReplyDelete
  5. @FarhanaDr:aah..serius bes..suke sgt2...~

    ReplyDelete
  6. syuuuuuuuuuuuuuu..ada tak oh my lady nak....

    ReplyDelete
  7. @sab:aah..lbih krg ar...tp yg nie mmg bes..sbr ye sab..ko kan nk tgk lps dah complete sume epi...mmg sgt terseksa mnunggu epi demi epi..

    ReplyDelete
  8. @ain: ada2..nnti meh la amik..
    hehe~

    ReplyDelete
  9. @ain: nie msti sbb si won blakon kan?

    ReplyDelete
  10. wah3... kuat menonton ini budak.. hee :)

    ReplyDelete
  11. episode yg sebelum dia ad subtitle kan kt drama crazy?
    hohohoh

    mcm best nk tgk juga lah nnti ;D

    ReplyDelete
  12. cam best! nak tengok gak la rasa!

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..