Dah tengok dah epi 8 secret garden

9:17 PM

Salam..~!!

aku baru je habis tengok epi 8 drama Secret Garden...

nasib baik dah ada Subs kat Dramacrazy..

epi 8 nie wat aku lagi tak sabar nak tau apa akan jadi seterusnya..

sebab diorang dah switch badan masing2 semula..

tak sabarnya nak tau apa akan berlaku seterusnya..

epi 8 nie Hyun Bin lagi comel..

yang takleh blah semua orang terkejut tengok perangai dia dah lain..

Signature dia pon dah berubah..

siap ada love lagi kat hujung signature tu..

haha..memang cute gler..


siap ada love lagi kat tepi tu..
comey sangat..


okeh..jom layan gambar-gambar kat bawah nie..

kiranya nie hero la..(Hyun Bin) sebelum bertukar..




masa dah nak bertukar semula..
 


nie pon time nak bertukar jugak..
masa nie kat balai polis..
sebab dia pukul orang( pervert) kat department store dia..




muka Hyun Bin terkejut..
bila dia dah berubah..





2-2 orang happy..sebab diorang dah kembali ke badan masing2..




tak sabar nak tengok epi 9 pulak..

lambat lagi..
sebab kat Korea drama nie ditayangkan pada hari Sabtu dengan Ahad...


sesape yang tak tengok maybe agak keliru sikit la..

kalau nak tengok klik SINI...







You Might Also Like

14 kata-kata yang comel~

  1. Nak tgk jgk cerita ni...!
    wah3..best x?? :)

    ReplyDelete
  2. syu.. mcm mne nk tgk... terliur plak nk tgk :)

    ReplyDelete
  3. Baru dapat sub dia petang tadi.. Hahaha.. Selamat dah khatam ep 8 petang tadi.. Terbaik!!!!

    ReplyDelete
  4. @dilazul: serius bes..try la tgk..tgk 1st epi pon dah bes sgt...
    lain dr yg lain citer nie..

    ReplyDelete
  5. @yong:aah...dlm sehari msti jgk tgk citer korea..hehe~

    ReplyDelete
  6. @sol:klik je link kat situ..bes..~

    ReplyDelete
  7. @farhanaDr:tu la..sbr je tggu kluar sub..mmg terbaik la..~

    ReplyDelete
  8. result dah kuor.. meh jengah..

    http://www.kakyong.com/2010/12/si-pengcapture-45555-part-2-finale.html

    ReplyDelete
  9. @kakyong: syu dah tgk dah.. xbjaya..huhu~

    ReplyDelete
  10. dla ade skodeng gak pasal cite ni..syu siap smpai eps 8 dah..cepatnye..huhu

    ReplyDelete
  11. cam best jek citer nih dear...huhu

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..