2 hari yang busy~

11:12 PM

Salam..~!!

aku agak busy dalam 2 hari nie..

semalam dengan hari nie...dari pagi sampai ke petang ada kelas...

sebab tu la takde n3 baru kat blog aku...

sampai kolej pon dah petang...nak relaks2 jap..

pastu nak siapkan apa yang patut utk kelas esoknye lagi..

so, tak sempat nak BW dan bls komen2 korang...

mintak maaf ye..

nasib baik esok sabtu..

so,agak relaks la..

tapi banyak yang nak kena study..

sebab lg smiggu lebih je dah nak end of module exam (EME)...

penting tu~!!

carry 20% utk Final Exam...

so,hari  nie aku sempat singgah bape blog je...

nanti kalau aku tak busy,aku singgah blog korang ye..

hepi2 selalu (^_^)....~  http://www.emocutez.com

http://www.emocutez.com

You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..