seminggu~

8:00 PM

Salam..~!!


dah lama kan aku tak update blog??


dah hampir seminggu..
sengaja aku malas nak update...
idea pon takde..
lagipon skang nie tengah bersemangat men'download' citer korea dengan Jepun..


ada yang aku dah habis download dan ada yang tengah download...


nie citer yang aku dah habis download:~


Playful Kiss a.k.a Mischievous Kiss ( tengah tengok skang..memang bes~!)





Bad Guy



My Girlfriend is Gumiho (akhirnya habis jugak aku download)






yang tengah download:~


Mary Stayed  Out All Night



Dr.Champ



King Of Baking,Kim Tak Goo





sebenarnya..ada banyak lagi..
tapi malas lak nak menaip..


hahaha...

You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

  1. meriahnyer cite...
    dan ke nk layan sume2 tuh...huhu

    Experience FREEDOM!

    ReplyDelete
  2. gila korea ke??? sma lah..playful kiss tu best !!!! Mary Stayed Out All Night tu x abis lagi..bru episod bpa..tp tgk ckit cite tu sngt comel sbb hero dia kumpulan anjell ..syok :P~

    ReplyDelete
  3. whoaa bestnye dapat tengok cite. dni bersengkang mata ngan esemen. jeles ni huhu

    ReplyDelete
  4. @eT: aah..agk meriah la..smpat kot..xsmpat tgk time cuti nnti la..

    @uchi: aah..agk giler la..btol tu..tgh dok tgk nie..mmg bes..tp agak geram la ngn si hero tu...

    yg citer mary stayed tu bru ad epi 5..
    suka tgk sbb jang geun suk blakon..mmg minat dia..

    @dni: xpe dni..nnti lps siap esemen tgk la tau..

    ReplyDelete
  5. syu mbuatkn ntenet ktsn slow~ haha~ ^^

    ReplyDelete
  6. same with akak, suke layan citer korea....hihiihi and tukang download adik akak sebab akak tak reti...huhhuu

    ReplyDelete
  7. @leza: ambooiii..mcm mne ko tau? hahaha..


    @kak nadia: ooh..yeke..sme la kite..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..