penat buat PBL~

12:19 AM

Salam..~!!


esok aku ada PBL la..
PBL tu (problem based learning)..
dalam PBL tu ada 10 orang ahli..


kitorang diberikan satu kes untuk dibincangkan..
PBL nie ada 2 sesi..
sesi pertama bincang pasal kes yang diberikan dan senaraikan ape yang perlu dibincangkan pada sesi berikutnya..(sesi ke-2)
so,skang nie aku tengah mencari maklumat2 tu la..


banyaknya nak kena cari..tu la..buat last minit lagi..
ada masa seminggu untuk aku cari maklumat..
tapi aku lengah-lengahkan..
padan muka aku..
huhuhuhuhu...


oklah..nak sambung carik lagi..
pastu nak gi print..
sok baru baca semula...


aah.kes untuk PBL kali nie.. VOMITING AND DIARRHEA...
disebabkan oleh parasit- Giardia Lamblia or nama lain Giardia Intenalis...
sebab dia infect kat intestine..


sape2 yang xpaham tu buat2 paham jelah..heee~




muntah~!!

You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. haha biasala tak student kalau tak buat keje last minute

    ReplyDelete
  2. @tin: thanks tin..skang nie tin dah blaja psl ape?


    @azmi: tu la..mmg dah slalu wat last mnit..xpenah nak berubah..huhu~

    ReplyDelete
  3. yatie time jadi student pun same gak. keje last minute tu da sebati dlm diri. muahaha.

    ReplyDelete
  4. erkss...akak x paham. tp...ok ok akak wat² paham nih...haha

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..