HappY BirthDaY tooo.......

12:00 AM

Salam..~!!

hari nie bersamaan 28 november merupakan besday kakak aku..

dia dilahirkan pada tahun 1988..

so,kiranya dah masuk umur 22 tahun la...

beza umur aku dengan akak aku 2 tahun je..

sebab tu kitorang rapat..

skang nie akak aku ada kat umah,cuti SEM..

aku je yang ada kat kolej..

kitorang cuti tak sama...so,tak dapat nak jumpa la..

Maybe time cuti tahun baru cina nanti kot baru kitorang boleh jumpa..

sebab masing-masing cuti time tu...

okeh..dah melalut pulak..

berbalik kpd tajuk...

kat sini..aku nak ucapkan...



SELAMAT HARI LAHIR YANG KE-22 kpd my sis ( SITI ASMAUL HUSNA SALLEH)~!!

semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...

p/s: tak lama lagi besday aku pulak..aku semakin tua~huhu

You Might Also Like

14 kata-kata yang comel~

  1. epy burfday utk akak syu...

    semoga pjg umr, dmurahkn rzki n bhagia selalu :)

    ReplyDelete
  2. hepi besday untuk kakak awak. moga panjang umur, murah rezeki and ceria2 selalu.

    Latest Entri :
    Redah Aku dan Kau Punya Oleh Ben Ashaari
    Jana Pendapatan Dengan Burung Walit

    ReplyDelete
  3. @sol: thanks sol..aminn~


    @eiela: thanks ye..aminn~

    ReplyDelete
  4. syu, tak de makna syu tuanyer....akak ni ha lagi tua...
    btw, syu nak tak watermark love yg akak wat tutorial tu...kalo nak bg email...akak emailkan...

    ReplyDelete
  5. sama ngan akak cuma akak lahir thn 1981 ;) akak tag syu utk contest tau

    ReplyDelete
  6. happy birthday utk akak awk juga...;d

    ReplyDelete
  7. wishkan besday utk kakak awk ehh hehe :D
    smoga dia dpanjg umr dan dimurahkan rezeki selalu :))

    ReplyDelete
  8. wah hepi besday utk ur sis darl..moga dirahmati allah sentiasa amin.

    ReplyDelete
  9. happy besday to akak yer

    sebaya yong~

    ReplyDelete
  10. @kak nadia: yeke?? xpe..umur tua..tp muka muda...nak2..syu dah bg emel kat blog akak~

    @kak adYna: ooh..tarih sme tp thun yg berbeza..hepi besday~!

    @rieyana:thanks ye..~

    ReplyDelete
  11. @fatin: okeh..syu dah gtau akak syu dah..thanks ye..aminn~

    @ifa:thanks..aminn~

    @yong: thanks yong..aah la..sebaya ngn yong..

    @nadia: okeh..thanks~

    ReplyDelete
  12. Happy besday to kakak syu..
    hope she happy and May allah bless always..

    ReplyDelete
  13. wahhh her birthdate sedate ngan akak n dillah nyer engagement anniversary taw....hehehe

    btw, hepi bufday to her!

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..