~Won First Giveaway by My Preloved Site~

2:27 AM

Salam...


hari tu ada join  First Giveaway by My Preloved Site nie...


klik je kat situ kalau nak tengok entry yang aku wat...


Alhamdulillah,menang..

tapi..tak sangka pulak boleh menang..

agak teruja ar...http://www.emocutez.com

1st time menang kot..

murah rezeki aku...

hehe~


jarang2 menang nie...


kalau korang nak tengok betul ke tak...

klik Winners for the First Giveaway...


nak tau dapat hadiah ape??


erm..nanti2 lah gitau..

sebab tak sure lagi dapat ke tak hadiah yang aku nak tu..

sebab hadiah boleh dipilih sendiri..

nanti bila dah dapat hadiah tu...

insyaAllah..aku buat entry lagi..



okeh.. nak tido...

byeee~http://www.emocutez.com


You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. wahhh....best ah. sure happy jek bile taw syu menang kan :) happy for u dear...xoxo

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..