WaH~!!! penatnyer hari nie~!!

1:54 AM

Salam...~!!!


penat giler hari nie...
dari pagi sampai ke malam busy jer...
sampai tak sempat tido petang...


dah la kelas non-stop dari pagi sampai ke petang..
lepas tu..balik kolej ada keja lagi nak kena buat...
kejanya adalah......................menjual roti...
yup~!! menjual roti....aku tak salah taip yer~

sebab aku Exco Pemasaran & Sponsorship untuk satu program nie...
namanya AMSEP...Asian Medical Student Exchange Program..
so,dah nama pon pemasaran..kenalah cari duit...
memang susah nak cari duit wooo..
baru lah aku tau betapa susah dan payahnya untuk mencari rezeki...


banyak perkara jugak la yang aku ngan kawan aku buat untuk cari duit...
Antaranya..jual roti lah...
lepas tu ada lagi lah benda lain yang aku rancang nak buat...
aku harap dapatlah mencapai budget yang dah ditetapkan...
kalau tak dapat exact amount....sipi2 pon jadilah...


oklah...
aku malas nak citer banyak..
nak tido dah nie...
penat satu badan mencari rezeki hari nie..hehehehe...


http://www.emocutez.com

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. semoga dapat kumpul bajet yang diperlukan, amin

    ;)

    ReplyDelete
  2. alahai..sabor2..cian dia pnt jual woti..guhu..pat pat tdoo..tp sblm tdo jenguk2 la blog ite, bru wat blog laa..

    ReplyDelete
  3. alamak trpilih Anonymous pula..ni cik sitiii..nnt mai blog ite k..bru wat tau..

    ReplyDelete
  4. haha...susah kan nak cari duit ni..
    kah3

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..