~taKdE mOOd | layan citer jepun~

2:19 PM

Salam..~!!!


tetiba rasa cam takde mood je...
huhu..
tak tau sebab ape...
maybe sebab final exam dah nak dekat kot...


nak study pon macam takde mood...
tak tau la ape yang aku nak buat skang...
nak tido dah terlebih tido...


pikir punya pikir...
timbullah satu idea...
baik tengok citer...
lagipon dah lama tak layan citer nie (yeke??)
sebenarnya...tak la lama sangat..
semalam je tak sempat nak tengok citer...

so,aku pon belek2lah citer dalam laptop aku..
ternampak citer jepun nie..
tajuk dia Moyashimon...
nampak macam bes je..
sebab citer dia si hero nie leh cakap ngan bacteria..
hahaa..
lain dari yang lain citer nie...
jepun kan suka buay citer yang pelik..tapi bes~

oklah..tak mau cakap pnjg2..
nak gi tengok citer dah nie..



comey je bacteria2 tu~

p/s: tetiba rasa cam mood dah ok plak~



You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. lama tau dni tak layan cerita korea jepun sebab tak beli cd dia hehe

    ReplyDelete
  2. ha??
    boleh ckp ngn bakteria??
    kah3

    ReplyDelete
  3. ardinihumaira: ooh...syu x beli gak cd dia..kdg2 tgk on9..slalu download jer~hehe

    ReplyDelete
  4. Azmi: Aah..lucu kan? sbnarnye bkn ngn bact je..ngan sume microbes~boleh nmpak n ckp~

    ReplyDelete
  5. selalu cita korea ar best..cita jepun macam poyo je hehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..