~StUdY Week~

5:13 PM

Salam..~!!!


saat nie bermulalah minggu untuk aku belajar...atau pun study week~
study week nie lah minggu yang tak akan di sia-siakan oleh aku..
harap2 nya lah...
banyak module yang perlu dicover...
5 module kesemuanya...
dari yang senang sampailah yang dipanggil killer module...

aku harap dapat lah dihabiskan semuanya dalam masa seminggu nieh...
fuhhh~!
risau...

sebab aku sangat lah susah untuk berenggang dengan laptop aku..
buktinya..
dari pagi tadi..sampai lah sekarang...
laptop aku On jer...
dan aku sentiasa di depan laptop aku...
maknanya...
nota2 aku telah terabai..
oohhh..nota....
kesian korang...
takpe2...malam nie ada lagi..
aku baca korang malam nanti ye ek...
jangan merajuk tau nota~
(macam dah tak betul la pulak)

so..maybe aku akan jarang update blog aku lah kot...
maybe...

okeh..yang tu je nak gitau...
byeeeee~!!

p/s: lapar la pulak...

You Might Also Like

8 kata-kata yang comel~

  1. sama la dyu...azmi pun mnggu studo wik ni...

    ReplyDelete
  2. boleh ke study?? selalunya study week semua lemau je nak study haha

    ReplyDelete
  3. selamat mengulangkaji... semoga dapat menjawab dgn baik & mendpt keputusan cemerlang

    ReplyDelete
  4. study week adalah week untuk layan movie sampai lebam..haha

    ReplyDelete
  5. haaa..study leklok taw dik. study rerajin gak. leh nnti after grads dpt keja gaji ribu raban. leh lanje akak mamam...hikss :D

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..