~Pagi Yang LapaR~

7:10 AM

Salam..~!!


korang sume dah breakfast belom??


aku belom lagi..
tu yang rasa lapar sangat..
selalu nya pagi2 camnie aku jarang lapar...
tetiba pulak pagi nie terasa terlebih lapar...
hhuhu..


nape yer???


maybe sebab aku makan lambat semalam...
tu yang cepat lapar pagi nie...
ye ke???
ape2 jelah..
hentam jer...
hahaha..




jom makan cornetto~!!!

You Might Also Like

9 kata-kata yang comel~

  1. huhu...same la kte yang
    akak pun kelaparan pagi nih
    semalamn x makan :(

    ReplyDelete
  2. kalau lapar gi makan cepat..tak elok biarkan perut kosong tau

    ReplyDelete
  3. dni: silalah beli di kdai brhampiran ye..
    hehe~

    ReplyDelete
  4. azmi: xdelah..sje je..tp klau dpt mnkn eskrem pg2..bes jgk~

    ReplyDelete
  5. kak ina kl:thanks akak..
    dah mkn dah td~

    ReplyDelete
  6. Sarapan pagi la ni kena masuk ofis awai dan kena breakfast sebelum waktu bekerja. Pagi Senin dah kena sound OM bukannya apa kami tak sempat nak sediakan breakfast jadi sebab itulah breakfast dekat ofis jer

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..