~menGanTuk + keSeoRangan~

10:02 PM

Salam..~!!!


baru pukul bape je skang nieh...
tapi dah rasa sangat mengantuk...
maybe sebab tido lambat kot semalam...
sebab study untuk exam pagi tadi...


lepas habis exam je..
pegi jalan2 pulak...
tak sempat nak Qadha' tido semalam...

so,aku tengah konfuse skang nieh..
nak tido ke nak teruskan on9 dulu???

sebab semalam tak sempat nak on9 puas2...
huhuhu...
takpelah..esok ada lagi..
boleh on9..hhehehe...

malam nie lak..
kawan2 aku semua balik rumah..
tinggal aku sorang je..tapi ada lagi la budak2 kos lain...
cuma..kawan2 rapat aku je takde...
memang boring giler kot...
ingat tadi nak tido je kat rumah kawan aku yang lain dekat Plaza rah..
tapi..macam malas la pulak...
nak kena kemas barang nak bawak pegi sana...
maklumlah..aku nie memang agak malas...

oklah..tak mau cakap banyak...
aku nak tido dulu kot...
esok bangun awal...
insyaAllah~...

p/s: next week dah study week..cepat je masa berlalu..sem 3 dah nak abis..~

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. now, orang yang tengah tulis komen ni plak yang ngantuk kawkaw :P

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..