~internet buat hal lagi..~!

6:48 PM

Salam..~!!


hai semua..


pagi tadi aku takleh nak on9...
sebab tetiba jer wireless connection kat kolej nie hilang...
pelik??? memang pelik..
tapi..aku macam dah biasa dah...
sebab dah banyak kali jadi macam nie..


tapi..ada hikmah juga tak dapat internet pagi tadi..
boleh aku concentrate study..
kalau tak.kat depan laptop nie jelah jawabnya...


pastu petang nie dah elok pulak..
Alhamdulillah...
nasib baik tak lama...
kalua tak..memang boring la..
tapi..takde la laju mane..
agak slow..
jadi la kan..daripada tak dapat langsung...
okeh...


skang nak gi jenguk blog2 korang pulak ek~!


byeeeee~!http://www.emocutez.com

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. nasib baik tenet kat opis akak nih ok jer. klo x meroyan gak akak taw..heee heee

    ReplyDelete
  2. kak zie: bes ar kak zie..tenet OK.. jeles nieh~

    tp nsib baik dah OK skang kat kolej nie..
    klau tak...~

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..