~Exam daH bErmula~...

6:34 PM

Salam..~!!


bermula hari nie sampai minggu depan aku ada Final Exam...
so,sepanjang masa tu aku tak akan on9 kot..
kalau on9 pon maybe kejap2 jer..
dan maybe tak sempat melawat dan membalas komen di blog korang semua..


pagi tadi aku dah lalui satu Paper iaitu Module 1 (Blood & Lymph)..
rasa macam nak menangis jer masa jawab soalan tadi...http://www.emocutez.com
huhuhuhu...


esok...dan hari seterusnya...
akan ada Exam lagi..
sehari 1 paper bersamaan dengan 1 module..


esok ada module CVS( cardiovascular System)..
killer module..
pasal heart dan seangkatan dengannya..
dan aku tengah cuba sedaya upaya membaca dan mengingat sebanyak mungkin..


Doakan aku yer korang...
semoga aku dapat menjawab semua soalan dengan tenang..
InsyaAllah....


sebab lain aku tak dapat nak on9 masa Exam nieh..sebab internet kat kolej aku lagi..
kejap OK..kejap tak..


sabar jelah....


thanks yer...
sebab doakan aku...~!




nak sambung study..
takot2~!!....http://www.emocutez.com

You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..