~DrAma TerBAru JAng GeUn SuK: Mary Stayed Out All Night~

12:39 PM

Salam...~!!!






besnyer..
Jang Geun Suk ada berlakon dalam drama baru..
tahun lepas dia berlakon dalam citer You're Beautiful..
citer terbaik tahun lepas...
bagi aku la..


memang bes giler...
nie dia berlakon dalam drama nie pulak..
Mary Stayed Out All Night ...






tapi drama nie tak start lagi..
akan ditayangkan bermula 8 Nov nanti..
lambat lagi lah...




pelakonnya: Moon Geun Young Jang Geun Suk ...


tapi..yang penting..
time tu dah habis exam..
leh layan citer nie nanti..
yes~!!!!










nak tau lebih lanjut..
klik SINI...






You Might Also Like

9 kata-kata yang comel~

  1. hohoho
    ak bru nk start minat korean drama ;P
    ahjussi arasso~!! ;D

    ReplyDelete
  2. Hehe.. Terbaik jang geun sook.. Rindu ngan watak dia dalam You're Beautiful.. :)

    ReplyDelete
  3. syu dload t copy eh!!!
    dalam tu jugak ade pelakon coffee prince.hehehehhe

    ReplyDelete
  4. drama korea... erm... tak berapa follow... tapi ade satu filem ni, win struck... ok jugak la...

    ReplyDelete
  5. comellah pelakon korena. rasa nak culik je ;p

    ReplyDelete
  6. xsuka la heroin dia.xsesuai ngan hero.=D

    ReplyDelete
  7. wahhhh..best ni, nak2 ngan moon geun young lak tu..bestnye, x sbr lak nak tgk..tyg kat cenel mane ni??391 ek?

    ReplyDelete
  8. kwn2 kat tempat kerja..memang layan dgn citer korea ni...kalau dok diam jer...ada la tu..

    ReplyDelete
  9. best ek? akak lak x layan satu pun drama korea taw...hehe. akak more prefer men keta kontrol..hiksss

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..