~14th BuFferEd earNinGs~

10:22 PM

Salam...~!!!


setelah hampir sebulan aku tak dapat BE..
akhirnya dapat jugak..
Alhamdulillah~


nie pon sebab aku update nuffnang aku hari tu..
kalau tak..maybe tak dapat lagi kot...


ape2pon..
thanks nuffnang..
sebab sudi bagi BE lagi kat blog aku yang biasa2 nie jer...



 klik kalau nak tengok jelas2~


BE aku yang ke-14 nie ialah..
Cellnique Bliv LB ..

tapi..aku tak pernah lagi tengok iklan nie kat blog aku..
so,tak dapat lah tunjuk kat korang k..




You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. tahniah mish..kih3...
    azmi lama dah tak dpt yg bru

    ReplyDelete
  2. syuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
    nice blog!!!

    ReplyDelete
  3. bestnyer syu. dpt BE. akak utk bulan 10 nih...lom adelg dpt BE..sobsobsob

    ReplyDelete
  4. tahniah dapat BE lagi :) murah rezeki di bulan Oktober

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..