Yes, esok kelas start lambat~!!

12:56 AM


Salam…~!!!
Yeyeyeye…esok boleh bangun lambat…kelas pagi pukul 8pg takde..sebab dah buat awal selasa hari tu.
So,boleh pegi lambat sikit..tapi takde lah lambat sangat.2 jam lebih lambat je dari biasa..
Tapi..aku tak kisah..yang penting pagi tu aku boleh bangun lewat sikit.yes~!!
Okeh..tak nak citer pasal esok dah..nak citer sikit pasal hari nie..hari nie baru tau ZT kena buat report dengan presentation.minggu depan kena siap.Lepas tu kena buat karangan pulak tu.Pasal emosi..huhu..
Tensen2..dah la minggu depan ada MINITEST untuk MS(Medicine & Society)..
tapi nasib baik just kira-kira macam Maths..
so, kena paham je lah..tak payah nak hafal banyak sangat..
Aku harap aku boleh buat yang terbaiklah untuk MS.
sebab Dr.Azmi memang sangat bersemangat mengajar MS.
Aku sangat2 terharu dengan Dr Azmi.semalam sanggup dia dari HUKM datang ke Kampus sebab nak ajar kitorang.Dr yang sepatutnya ajar ada hal.
So,dia lah yang ganti. Tu pon nasib baik ada sorang budak kos aku yang kol dia..kalau tak..kena ganti lecture time len..Oh..tidak~!! ku tak sanggup..
So,minggu nie maybe aku agak busy..nak siapkan ZT..dan jugak study untuk Minitest..Chayok2~!!!
kau pasti boleh…YOSH~!!!


 sekadar gambar hiasan...sangat comey pocoyo nie..warne biru pulak tu..
suke sangat~

p/s: internet kat kolej sangat2 slow skang nie...nak on9 pon susah...huhhu

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..