~oN9 dekat kampus~

12:52 PM

Salam..~!!!


dah dua hari aku tak dapat nak on9...
sebab kat kolej aku tak dapat nak connect dengan internet..
dah hampir seminggu macam tu...
huhu...sedih betol..
banyak keja yang tak dapat nak wat..
sebab nak kena guna internet...


so,hari nie aku bawak laptop g kampus...
nak on9 kat sini..
Alhamdulillah...dapat jugak internet kat sini...
boleh lah aku on9 jap..
selama 2 hari tak dapat on9..rasa cam tak kena jer...
tak leh nak buka blog..tulis n3 baru..blogwalking...


aku harap masalah internet kat kolej aku nie cepat settle la..
kalau tak...
habis lah aku...
tak sanggup berpisah ngan internet..

p/s: petang nie ada satu kelas lagi..lepas tu..balik kolej,tido~!!!!

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..