esOk exAm Lagi~

11:04 AM

Salam...~!!!!

oohhh..tidak...~!!
esok aku akan menghadapi satu lagi exam yang dipanggil Mini Test..
walaupun hanya MINI TEST...tapi still carry mark untuk Final ..
huhuhuhu...
yang teruknya...banyak lagi yang aku tak study nie...
memang takde mood nak exam..sebab asyik2 exam jer...
Isnin hari tu pon exam..Isnin esoknye pon ada exam lagi...
hidupku dipenuhi dengan exam jer...
tapi Nak buat macam mne..
aku redha jelah...

so..kawan2..doakan aku untuk esok yer..
smoga aku dapat menjawab soalan dengan jayanya...
InsyaAllah~



wish me luck,k??

You Might Also Like

8 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..