~dAh BoleH cAsh Out NUFFNANG~!

2:47 PM

Salam~!!

Alhamdulillah...
Nuffnang aku dah cukup RM50...lebih kurang dalam RM50++...

yes~!!!
 maksudnya dah boleh cash out lah...
suke2~!!!

tapi maybe aku nak tunggu dulu kot...
tambah lagi sikit ke..
barulah berbaloi kalau nak cash out kan...
betul x??



 klik utk lebih jelas~

You Might Also Like

11 kata-kata yang comel~

  1. betul2..aku pon dh bole cash out..tp rse nk cashout byk2 bru puas kan..

    ReplyDelete
  2. sama lah kita :D
    semalam RM22 ker, hari ni RM356..hehee

    ReplyDelete
  3. huih...best nih.. leyh belanja I... yeahhhaaaa.~~

    ReplyDelete
  4. cashout jer terus.. sebab otai-otai cakap simpan dalam tu bukan dapat dividen ape pon. bek campak dalam asb ke.. btol tak? lagi satu kalau kita kerap cashout nuffnang akan bagi BE lagi.. tataw sebab ape.. tu otai cakap...hehe

    ReplyDelete
  5. congrats :) best kan dapat cashout...

    ReplyDelete
  6. maybe nak tunggu RM100 or dah cecah? apa lagi cashout le

    ReplyDelete
  7. boleh la belanja kwn2 mkn..huhu

    ReplyDelete
  8. azmi ooun sama.nak tunggu semua BE jadi ME baru nak cash out...

    ReplyDelete
  9. cash out je.. mira ada baca yang ad orang dpat amaran

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..