fREns~

Susu Kambing

ads

Sunday, March 1, 2015

Chicken Hut (Nasi Ayam)


Salam.. 

Semalam dah selamat sampai kembali ke Sabah..
Hari ni masih off day..Esok dah masuk posting baru -> Paediatrics..
Kena tagging selama 2 minggu.. Tagging = kerja dari 6 pagi sampai 10 malam.
Nasib baik 2 minggu je..Tapi untuk off tag pun ada exam pulak..Kalau nak habis tagging, kenalah lulus exam off tagging tu..
Doakan aku ye..

Maaf lari topik pulak..
Sebab hari ni off day, aku malas nak keluar..Mintak tolong housemate belikan makanan jap..
Dia beli dekat chicken hut.. (dekat je dengan rumah tapi malas nak jalan)
Kat Chicken Hut nie ada jual pelbagai jenis nasi ayam..
Aku pernah la makan 2-3 kali sebelum ni..Not bad lah..Tapi kena pilih yang sedap la..Kalau salah pilih, cepat muak sebab tak kena dengan tekak..


 Rafflesia Chicken Hut


 Tak sure chicken rice apa ni..Sebab mintak housemate belikan je yang mana dia biasa beli..



Zoom sikit...


 Harganya..Rm 8.80..

-makanan kat Sabah memang mahal-2 ye-

Oklah jom makan..