fREns~

WAJIB TERJAH!

 Banner ads ads ads

Friday, April 18, 2014

MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway !

Salam..





Rebut peluang menang Wang tunai RM50 : Top Refferal, Wang Tunai RM50 : Best Wishes , Monopod x 2 : Random.Org , 100 pcs Namecard Blog Vanilla & Chocolate + Bookmark . Siapa yang berminat sila tekan banner di atas . Terima kasih :)


-SELAMAT MENYAMBUT ULANGTAHUN PERKAHWINAN..SEMOGA BAHAGIA SENTIASA-

 
 
 
Tamat 19 April 2014



Jom shopping di Reddelima

Tuesday, April 15, 2014

Running Man Episode 193

Salam.. 

Jom tengok Running Man Episode 193.. minggu nie keluar lambat jugak..tapi aku taklah tertunggu2 macam minggu lepas sebab tido awal semalam..bangun2 sakit kepala..huhu..sebab tido banyak sangat..

episod kali nie ramai guest..tak sabar nak tengok.





Guests: Kim Dong-jun (ZE:A), Kim Jung-nan, Kim Min-jong, Lee Sang-hwa, Lim Ju-hwan, Oh Man-seok and Ryu Seung-soo



Dailymotion
Mp4upload
Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5
Videoweed
Vidto
Download

 
Jom shopping di Reddelima

Saturday, April 12, 2014

Harum Malam - New packaging

Salam.. 

Hari ni nak cerita satu produk best, khasnya untuk wanita.. Aku yakin mesti ramai yang dah tahu pasal produk nie, sebab sangat HOT tau produk nie kat pasaran..

Produk ape tu? 
Jawapannya, Harum Malam !

Pernah dengar kan? Aku pon dah pernah tulis mengenai produk Harum malam sebelum nie..boleh baca entri sini -->Harum Malam - menyelesaikan masalah bau badan

Terbaru, produk nie dah bertukar wajah tau! 


 Bewarna PINK yang memang sesuai untuk wanita..


Tapi kalau korang beli tapi dapat pek lama, jangan risau..sebab pek lama pon masih dijual lagi..semuanya sama cuma packaging je lain..



 Beza pek lama & baru.



Antara kebaikan harum malam :




Cuma minum 2 kali sehari dan rasai kesannya dalam masa yang singkat! Sesuai diminum sewaktu period, dalam pantang dan menyusukan baby!



TESTIMONI 

Nak share beberapa testimoni daripada pengguna yang sangat berpuas hati dengan kesan baik dari produk nie..

Aku tak dapat bagi testimoni lagi, sebab tak sempat untuk cuba lagi..tapi aku tertarik dengan kebaikan Harum malam yang boleh mengurangkan bau badan..










AWAS !!!

 Sebab produk nie sangat HOT, jadi adalah yang tiru..jadi korang kena berhati-hati ketika beli ye..dekat bawah nie ada gambar macam mana nak bezakan produk ORIGINAL atau tiruan..









pastikan korang beli yang ORIGINAL ye!


Kepada yang berminat , bolehlah tengok details di bawah ye..ramai yang dah cuba, anda bila lagi? hehe


HARGA HARUM MALAM


1 botol RM40/45ss .
3 botol RM100/110ss
Harga termasuk postage.


PM inbox Info Masalah Wanita untuk info lanjut & cara untuk membuat tempahan.






Boleh jugak klik link di bawah utk maklumat lanjut mengenai Harum Malam.






Jom shopping di Reddelima