fREns~

Susu Kambing

ads

Wednesday, March 25, 2015

Running Man Episode 239


Salam..


Jom layan Running Man Episode 239 !



Dailymotion
Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7
MP4Upload
Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7
 



Maids Korean Drama


Salam.. 

Dah lama tak tengok drama korea..biasa tengok movie korea je akhir-2 ni sebab kejap je kan.2 jam je..Tetiba hari ni rasa macam nak tengok drama korea yang baru pulak..
Cari punya cari, terjumpa pasal drama Maids ni..



Baca sinopsis..wahh..macam best je..Terus pergi ke website gooddrama dan mula mendownload..

Sebab aku pilih drama ni :
-Sinopsis/jalan cerita best
-Total 20 episode je..sekarang dah ada sampai 18 episode..Jadi tinggal lagi 2 episode je..boleh marathon tengok..tak payah suspen menunggu episode seterusnyaaaa..
-Pelakon yang aku minat - Jung Yoo Mi & Oh Ji Ho
- Rating tinggi !


So far dah marathon sampai episode 5.. Sangat best..sangat melodrama..berair gak mata tengok drama ni..Tapi sebab tengok tengah malam, jadi tak berapa feeling sangat sebab dan ngantok haha..


main character - In Yub


 Tonton Online 




Sunday, March 22, 2015

Menang Giveaway by EkinRazalli


Salam.. 




Alhamdulillah..dah lama tak menang giveaway..sekarang ni dah tak rajin macam dulu selalu join giveaway sebab takde masa sangat..
Tapi kalau ada masa, aku joinlah 2-3 giveaway yang simple2..





Thanks ^^