fREns~

Sunday, September 25, 2016

Travelog Bandung Sept 2016

 
Salam.. 

Alhamdulillah...
Akhirnya dapat jugak aku jejakkan kaki ke Indonesia..

Tempat pertama yang akan aku akan jelajahi ialah Bandung!
haha..

Kenapa Bandung?? tak ada sebab tertentu pon..
cuma rasa macam nak pergi somewhere dengan my bff (Azie & Fatin) dan kebetulan kami belum pernah ke sini lagi..

Trip kali ni leisure aje..
Tak macam trip-trip aku sebelum yang lebih kepada konsep backpacker dan redah aje..

Ok, tak nak cerita panjang dalam entri ni..
Just nak buat intro untuk entri Travelog Bandung Sept 2016..
info lebih details akan diceritakan next entri, insyaAllah..semoga aku rajin..hehe..

Actually baru je sampai Bandung pagi tadi..
Seharian berjalan dan tersekat dalam macet (jem) sebab hari minggu..
masa banyak spend dalam kereta je..


  Selamat mendarat di Husein Sastranegara International Airport
dengan menaiki AK 416 dari KL- BDO


 dah siap ditunggu supir yang kami tempah masa di Malaysia lagi..






 Sempat melawat Kawah Putih hari ni dan beberapa tempat lagi..



tunggu next entri ye..penat sangat rasa seharian berjalan..baru je check in hotel..
nak rehat-rehat dulu dan tidur..


maybe entri akan ditaip secepat mungkin sebab aku bawak laptop ke sini ^^


k bye!




Sunday, September 18, 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


Salam.. 





For now, produk yang selalu pakai just yang basic je.. Lipstick dengan foundation/compact powder..



Tmat 26 Sep 2016

Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena


Salam.. 




Tamat  15 Oct 2016
15 October 2016

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef